SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İşçiler: ‘Atılan işçiler geri alınsın’

Bu haber 25 Ağustos 2022 - 23:33 'de eklendi.

Philip Morris işçileri hakları için eylem yaptı

Philip Morris (Marlboro) fabrikasında, Euroserve firmasında çalışan işçiler sendikal hakları ve atılan işçilerin geri alınması için eylem yaptı.

PHİLİP Morris fabrikasında çalışan Euroserve işçileri hakları için eylem yaptı. Torbalı’da yer alan Philip Morris (Marlboro) fabrikasında faaliyet gösteren Euroserve Hizmetleri AŞ’de çalışan işçiler sendikal hakları için eylem yaptı.

DİSK/GIDA-İŞ’E üye oldukları için 4 işçi işten atılırken diğer işçilere yönelik de baskılar artarak devam ediyor. İşçiler bugün sendikal haklarının tanınması, atılan işçilerin geri alınması ve zorunlu mesailere karşı fabrika girişinde alkışlı protesto eylemi gerçekleştirdi.

EYLEMDE işçiler sık sık, “Atılan işçiler geri alınsın”, “Taşerona baskı yeter artık”, “Birleşe birleşe kazanacağız”, “Mobbinge karşı direneceğiz” sloganları attı. İşçiler taleplerinin kabul edilmesini istedi. (EVRENSEL)

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.