SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İş Bankası’nın satranca verdiği destek 15’inci yılında

İş Bankası’nın Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) ana sponsorluğunun 15’inci yılına özel düzenlenen etkinlikte, dünyaca ünlü kadın satranç sporcusu büyükusta (GM) Judit Polgar, 7-18 yaş Türkiye Şampiyonu kızlarla simultane gösteri maçında bir araya geldi. Azerbaycanlı büyükusta Shakhriyar Mamedyarov ile Türk büyükusta Vahap Şanal arasında dostluk maçı yapıldı. Satrançta 15 yıl içerisinde, 25 bini aşkın satranç sınıfı açıldı, lisanslı sporcu sayısı 1 milyona yaklaştı, uluslararası arenada elde edi

Bu haber 24 Aralık 2020 - 10:03 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Türkiye İş Bankası, satrancın ülkemizde yaygınlaşması amacıyla 2005 yılından bu yana Satranç Federasyonu’na (TSF) destek veriyor. Bankanın Federasyonun ana sponsorluğunu üstlenmesinin 15’inci yılı vesilesiyle İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali ve TSF Başkanı Gülkız Tulay’ın katılımlarıyla online bir etkinlik düzenlendi. Etkinlikte, Azerbaycanlı büyükusta Shakhriyar Mamedyarov ile Türk büyükusta Vahap Şanal’ın yaptığı dostluk maçı berabere sonuçlandı. Judit Polgar’ın kız sporcularla gerçekleştirdiği simultane maçta Gülenay Aydın ve Elif Naz Akat berabere kalmayı başaran isimler oldu.“15 yıldır satranca gönül verdik”

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

PİYASALARDA SON DURUM

  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -

EN ÇOK KAZANANLAR

    EN ÇOK KAYBEDENLER

      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

        BUGÜN 1000TL NE OLDU?

        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN