SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İş adamı Fevzi Yeke, AK Parti’den meclis üyesi aday adaylığı açıkladı

Bu haber 30 Ocak 2024 - 1:05 'de eklendi.

25 yıldır İzmir’in saygın iş adamlarından olan ve Torbalı AK Parti’nin önde gelen isimlerinden olan Fevzi Yeke, meclis üyeliği aday adaylığını açıkladı.

TORBALI sanayide yıllardır hizmet veren Sezer Cam ve Sezer Mobilya ile MKA35 İnşaat ve Baran65 İnşaat adlı firmaların sahibi olan Fevzi Yeke, “2002 yılında partimizin kuruluşundan bu yana AK Parti’nin üyesiyim. Şimdi de hem ilçeme hem de bu ilçede yaşayan vatandaşlarımıza hizmet etmek için meclis üyeliği aday adaylığımı açıkladım” dedi.

31 MART yerel seçimlerinde Torbalı’ya AK Parti’den belediye meclisi üyesi olarak hizmet etmek istediğini söyleyen Yeke, ‘Saygı, Sevgi, Dayanışma’ sloganıyla belediye meclis üyeliği için çalışmalarını başlattı.

FEVZİ Yeke, iş yaşamında elde ettiği tecrübe ve birikimi yerel siyasette değerlendirmek istediğini, Torbalı şehir merkezinin biriken sorunlarının, ilçenin gelişimi ve büyümesinin iyi bir Meclis listesi ile olacağına inandığını, bu nedenle yıllardır üyesi olduğu AK Parti’den göreve talip olduğunu belirtti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.