SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İş adamı Bekir Kalaylı AK Parti’den meclise aday oldu

Bu haber 12 Şubat 2024 - 23:13 'de eklendi.

Karabağlar’da farklı sektörlerde mekanları bulunan iş adamı Bekir Kalaylı, AK Parti’den Karabağlar Belediye Meclis Üyeliği Aday Adaylığını açıkladı. Kalaylı, yönetiminde bulunduğu Şanlıurfalılar Federasyonu tarafından düzenlenen buluşmada hemşerilerinin tam desteğini aldı.

35 YAŞINDAKİ Şanlıurfa doğumlu olan Bekir Kalaylı, 1994 yılından bu yana Karabağlar’da yaşıyor. Evli ve üç çocuk babası olan ve 2010 yılında Karabağlar’da Kalaylı Tekstil A.Ş’yi kuran genç işadamı, halen aynı işi sürdürüyor. Kalaylı, tekstil dışında farklı sektörlerde de ticaret yaptığını söyledi.

‘ONUR DUYARIM’

2017 ve 2021 yılları arasında AK Parti Karabağlar ilçe yönetiminde 2 dönem başkan yardımcılığı görevi üstlenen Bekir Kalaylı, partisinin bur göreve layık görmesi ve listeye yazılmasıyla birlikte partisinin çatısı altında görev yapacak olmaktan dolayı onur duyduğunu söyledi.

FEDERASYONDAN DESTEK TOPLANTISI

ŞANLIURFALILAR Federasyonu Onursal Başkanı Koç Ali Al, mevcut başkan Abdülkadir Alkan, Urfa’nın tüm ilçelerinin dernek başkanları ve üyelerinin de bulunduğu toplantı Bahçelievler Kebap’ta yapıldı. Karabağlar Meclis Üyesi Aday Adayı Bekir Kalaylı’ya tam destek veren hemşerileri Kalaylı’ya güvendiklerini ve inandıklarını söylediler.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.