SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İplerden üretilen bu ürünleri bayanlar çok sevecek

Bu haber 08 Ağustos 2023 - 0:50 'de eklendi.

5 yıldır Torbalı’da hizmet veren Kuzey Çiçekçilik’in sahiplerinden olan Ebru Pek, ilçede pek olmayan ve sadece hazır ürünleri satılan bir yeniliği üretip satmaya başladı. Satın aldığı ipleri bir dizi işlem sonrası çantaya ve değişik objelere dönüştüren Ebru Pek, bunları uygun fiyata satışını gerçekleştiriyor.

BAYANLARIN rahatlıkla taşıyabileceği, ayarlanabilir saplara sahip olan bu çantalar, Torbalılı bayanların vazgeçilmez aksesuarı olacak. Çantaların yanı sıra yemek tabaklarının altına konulacak, masalara şekil ve şıklık katacak subla takımları ile runner modelleri ile çok amaçlı sepetler de üretiyor.

ÇANTALARI ÜRETMEK ÇOK ZAHMETLİ

BAYANLARIN en fazla rağbet gösterdiği seçenekler arasında ilk sırada yer alan çantaları üretmek ise hiç de kolay değil. Ebru Pek’in bir çantayı üretmesi modele göre 2 saat ile 2 gün arasında değişiyor.

ÖZEL ÜRETİM DE YAPABİLİYOR

PEK, birçok bayanın da modeli hazır olarak geldiğini ve kendisine gösterilen fotoğraftaki çantayı birebir aynısını yaptığını anlattı. Özel sipariş ürünler de ürettiğini ifade eden Pek, rengine ve ölçüsüne göre yapacağı işi en kısa zamanda üretip teslim edebildiğini aktardı.

FİYATLAR BOYUTA VE MODELE GÖRE DEĞİŞİYOR

ÜRETTİĞİ üründe kullandığı ip ile harcadığı zamana göre fiyatının değişkenlik gösterdiğini anlatan Ebru Pek, çantaların 150 TL’den başlayıp 800 TL’ye kadar çıkabildiğini, sattığı diğer ürünlerin ise 180 TL ile 200 TL arasında değiştiğini söyledi. Ürünlerini görmek isteyenlerin Ertuğrul Mahallesi Torbalı Caddesi üzerindeki yerlerine bekleyen Ebru Pek, firmalarına 0 542 639 19 87 numaralı telefondan ulaşabileceklerini dile getirdi. İnstagram: @ebruhandmade2022

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.