SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İnternetten bisiklet alırken dikkat edin!

Bu haber 06 Aralık 2022 - 0:09 'de eklendi.

Torbalı Caddesi üzerinde hizmet veren Torbalı Bisiklet Hastanesi sahibi Sait Usta, bisiklet alacak velileri uyararak ‘Bisiklet alırken kaliteden ödün vermesinler’ dedi.

TORBALI Bisiklet Hastanesi sahibi Sait Usta, bisikletin kalitesinin tamamen fiyata dayalı olduğuna dikkat çekerek, “Bisiklet kullanım amacına göre alınmalı, neyde kullanılacak önemli olan bu öncelikle bu belirlenmeli. Şehir içi ya da şehir dışında mı kullanılacak gençler daha çok çift amortisörlü spor ve dağ tarzı bisikletlerden hoşlanıyorlar. Veliler çocukların isteklerine göre hareket ettikleri için inisiyatif çocuklarda tabi ki. Bisiklet alanlar için en önemli şey servis desteği, garantisinin olup olmadığıdır, Bisiklet alırken öncelikli olarak bu hususlara dikkat edilmesi gerekir” dedi.

USTA, sözlerine şöyle devam etti; “İnternetten alınan bisikletler çok sağlıklı olmadığını söyleyebiliriz, çünkü stoklar çok fazla. Bisiklet alırken ucuzuna kaçmamak lazım” şeklinde konuştu.

BİSİKLET satışlarının yanı sıra her çeşit çocuk araç-gereçlerinin de satışını yaptığını ifade eden Sait Usta, “Beşik, puset grupları, itmelik, 3 teker bisiklet, yürüteç, ana kucağı, salıncak ve çocuk arabası gibi çocuk araç-gereçlerinin de satışını yapıyoruz. Ürünlerimiz birinci kalitede olup, fiyatlarımız da oldukça uygundur. Bisiklet ve çocuk araç-gereçleri almak isteyen herkesi mekânımıza bekliyoruz” diye konuştu. Aynı zamanda tair işi de yapan Usta, tamir ettiği her bisikletin bir kişiyi mutlu ettiğini vurgulayarak, bu kişilerin kendisini her seferinde sabırsızlıkla beklediğini kaydetti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.