SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İnsan eliyle doğa katliamı!

Bu haber 19 Ağustos 2022 - 19:14 'de eklendi.

Gelişmiş ülkelerde doğanın önemi insanlara küçük yaşlarda öğretilirken Torbalı’da ise bilinçsiz vatandaşlar tarafından çöp ve molozlar doğaya gelişigüzel bırakılıyor. Bu görüntüler, Karakuyu’da Fetrek Çayı kenarındaki toprak yolda çekildi!

KARAKUYU’DA objektiflere yansıyan görüntüler özellikle doğa severleri kahrediyor. Ağırlıklı olarak sanayileşmenin fazla olduğu bölgelerde yaşanan bu durumla Torbalı’nın birçok noktasında karşılaşmak mümkün. Son olarak Karakuyu’daki Beşikçioğlu bölgesinde objektiflere yansıdı ve bu görüntü yürek sızlattı.

 DOĞA İNSAN ELİYLE KİRLETİLİYOR

SANAYİSİYLE Ege Bölgesi’nin en önemli ilçelerinden biri olan Torbalı bilinçsiz vatandaşlar yüzünden çevre kirliliğinde de ilk sıralarda geliyor. Fabrikaların artmasıyla çevreyi tehdit eden atıkların minimize edilmesi için kapsamlı şekilde çalışmalar devam ederken çevreye duyarlı olma konusunda istenilen düzeye bir türlü ulaşılamıyor. Çevre ve doğa bilimciler maliyeti azaltmak amacıyla doğaya gelişigüzel bırakılan sanayisel atık veya ürünlerin biyolojik sistemi etkilediğine dikkat çekerken ilçemizde de çevre kirliliği her geçen gün artıyor.

YOL KENARLARINA DÖKÜLÜYOR

BOŞ arazi ve yollara kim tarafından bırakıldığı ise bilinmiyor. Bırakılan çöpler evsel atıklar veya fabrika çöplerinden oluşuyor. Ekosistemde yer alan bütün canlıları olumsuz etkileyerek çevre kirliliğine neden olan çöpler pek çok olası tehlikeyi de beraberinde getiriyor. Torbalı’nın neredeyse her yerinde görmeye alışık olduğumuz çöp yığınlarından dolayı yolların bazı noktalarından araçlar güçlükle geçiyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.