SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İnşaatından klima çalındı, haberi olmadı! Polis onu bile bularak sahibine teslim etti!

Bu haber 14 Aralık 2021 - 0:07 'de eklendi.

Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, şüphe üzerine durdurdukları ticari takside çalıntı eşya ele geçirdi. Yakalanan 3 kişi gözaltına alındı.

TORBALI Asayiş Büro ekiplerinin yaptıkları araştırma neticesinde, daha önce çok sayıda suç kayıtları bulunan İ.Y. , Y.K. Ve B.K. isimli şahısların ticari taksi ile çalıntı eşyaları götürdüğünü belirledi. Şüpheli ticari taksiyi takip eden polis ekipleri, aracı Torbalı Mahallesi’nde bulunan ay-yıldızlı kavşak yakınlarında durdurdu.

ARAÇTA yapılan araştırmada, paketlenmiş şekilde klima üniteleri bulundu ve yine yapılan araştırmada sahibinin başka bir şahıs olduğu anlayan polis, 3 şahsı gözaltına aldı.

KLİMA sahibine ulaşan polis, müştekinin klimalarını kontrol etmesi üzerine inşaatından çalındığını fark etti. Müşteki vatandaş, polise teşekkür etti.

ŞÜPHELİLERDEN İ.Y. isimli şahıs çıkarıldığı adli mercilerce tutuklanırken, diğer şahıslar adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.