SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İnci’lerden Çevre Haftası farkındalığı

Bu haber 09 Haziran 2022 - 20:21 'de eklendi.

İnci Hikmet Tözün Anaokulu öğrencileri Çevre Haftası kapsamında, Torbalı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünü ziyaret ettiler. Sevgi Sınıfı Öğretmeni Sevgi YILDIRIM koordinesinde gerçekleşen ziyarette minikleri İlçe Tarım ve Orman Müdürü Gökhan AKTAŞ karşıladı. AKTAŞ, öğrencilere Çevre Haftası’nın önemini anlatarak, toplum olarak üzerimize düşen görevleri yerine getirmek hepimizin ödevi olmalı dedi.

Veteriner Hekim Talip ÖZTÜRK, Ziraat Mühendisi Fikret AKKAŞ ve Gıda Mühendisi Elçin BİLGİN’de sağlıklı temiz çevrenin neden önemli olduğunu, doğadaki canlıların evi ormanların biz insanlar ve canlıların yaşamında ne kadar önemli bir yer kapladığına dair hazırladıkları birbirinden güzel sunumları öğrencilere izlettiler.  Öğrenciler çevre haftası hakkında merak ettikleri soruları sorarak, daha sağlıklı ve temiz çevre için sorumluluklarını yerine getireceklerine, duyarlı olacaklarına dair Müdür AKTAŞ’a söz verdiler. İnci Hikmet Tözün Anaokulu Müdürü Erdem KAYA, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi; Sağlıklı yaşam, sağlıklı çevre ile olur. Biz doğayı korudukça doğa da bizi korur.

Bu bilinçle çevreye hakettiği değeri vermek, çevre bilincinin oluşturulabilmesi ve çevreye duyarlı bir nesil yetiştirebilmek adına çaba sarf etmek okul olarak önceliğimizdir” şeklinde konuştu. Sevgi Sınıfı Öğretmeni Sevgi YILDIRIM ise, “Öğrencilerimize çevre bilincini kazandırmak amacıyla gerçekleştirdiğimiz etkinlikte bizden desteklerini esirgemeyen başta İlçe Tarım ve Orman Müdürü Gökhan AKTAŞ’a ve ziyaret esnasında birbirinden faydalı, bilgi içerikli sunumlarla öğrencilerimizin keyifli zaman geçirmesini sağlayan kurum personellerine teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.