SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İnci Hikmet Tözün’den muhteşem 23 Nisan etkinliği

Bu haber 22 Nisan 2022 - 22:56 'de eklendi.

İnci Hikmet Tözün Anaokulu ‘eğlendiren değil eğlenen çocuklar’ sloganı ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

İNCİ Hikmet Tözün Anaokulu tarafından okul bahçesine oluşturulan alanda yapılan şenliklerle çocuklar doyasıya eğlenerek bayramlarını kutladı. Dans gösterileri, sihirbazlık gösterisi, balon show, yüz boyamalarla çocuklar bugünü coşku ve heyecanla karşıladı. Coşkuyla 23 Nisan Çocuk Bayramı şarkılarını söyleyen miniklerin  heyecanları gözlerinden okunuyordu.

BAHÇE içerisine kurulan oyun alanları ve parkurlarda çocuklar dolu dolu eğlenerek vakit geçirdiler. Alanda dağıtılan pamuk şekeri ve patlamış mısır stantları önünde kuyruk oluşturan çocuklar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın tadını çıkardı.

OKUL Müdürü Erdem Kaya, “Atamızın en önemli değerlerimiz olan çocuklarımıza armağan ettiği bu anlamlı günün kutlamaları, öğrencilerimizde güzel anılar olarak kalacağından  gururluyuz” dedi

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.