SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İnci Hikmet Tözün Anaokulu’ndan sürdürülebilirlik projesi

Bu haber 14 Haziran 2023 - 1:41 'de eklendi.

İnci Hikmet Tözün Anaokulu Öğretmenlerinden Meral Özcan’ın Maltalı meslektaşı ile kuruculuğunu yaptığı Sustainability at School Project ( Okulda Sürdürülebilirlik Projesi) okulda uygulanmaya başlandı.

PROJE Türkiye’nin çeşitli illerinden 10 Türk ortak ve Malta, İtalya, Yunanistan, Litvanya, Hırvatistan, Romanya’dan 10 ortak olmak üzere 20 ortakla başarıyla uygulandı.

SÜRDÜRÜLEBİLİR kalkınma” hedefleri doğrultusunda yürütülen projede her öğrencinin bu bilince sahip olmasını amaçlandı. Öğrencilerin araştırma yöntem ve tekniklerini kullanarak veri toplama, bu verileri analiz etme ve sonuçlarını değerlendirip yaygınlaştırmaları hedeflediği projede Minik İnciler, daha yaşanabilir bir dünya için seçilen hedefler doğrultusunda yaparak ve yaşayarak öğrenmeler gerçekleştirdi.

PROJEDE biyoçeşitlilik kavramı, suyun sürdürülebilirliği, geridönüşüm, yağmursuyu hasadı, bitki yetiştirme, çevre temizliği gibi etkinlikler yer alırken; öğrencilerin aileleri ile birlikte geridönüşebilir malzemeleri kullanarak yaptıkları oyuncaklar okulda sergilendi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.