SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İnci Hikmet Tözün Anaokulu’nda ‘kırmızı çizgi’ etkinliği

Bu haber 07 Nisan 2021 - 9:44 'de eklendi.

İç İşleri Bakanlığı trafikte önceliğin yayalarda olduğunu belirten çalışmaların ardından bu kez de ‘’Kırmızı Çizgimizi Çekiyoruz’’ uygulaması başlattı.

YURT genelinde başlatılan etkinlikle kavşak giriş ve çıkışlarıyla, yaya ve okul geçitlerine yaklaşırken yavaşlama, geçmek üzere olan yayalara durarak ilk geçiş hakkı verilme farkındalığının oluşturulması hedefleniyor.

İÇ İŞLERİ Bakanı Süleyman Soylu’nun başlattığı ‘’kırmızı çizgimizi çekiyoruz’’ paylaşımının ardından yaya geçitlerinde, yayalara öncelik sağlanması için İnci Hikmet Tözün Anaokulunda bir farkındalık etkinliği düzenlendi.

ANAOKULU Öğretmenleri İlkay Can ve Sevgi Yıldırım’ın koordinatörlüğünde düzenlenen etkinlikte minik öğrenciler İnci Hikmet Tözün Anaokulu önünde oluşturulan yaya geçidini boyayarak kırmızı çizgilerini oluşturdular.

OKUL müdürü Erdem Kaya da etkinlik süresince öğrencilere eşlik etti.

OKUL Müdürü Erdem Kaya gerçekleştirilen etkinlik için ; Ülke genelinde yaya önceliğini vurgulama adına öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle birlikte etkinliği gerçekleştirdiklerini. Farkındalık yaratmak adına çok değerli bir organizasyon olduğunu söyleyerek bu projenin mimarlarına çok teşekkür ediyorum dedi

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.