SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İnci Hikmet Tözün Anaokulu öğrencilerinin e-twinning projesi tam gaz…

Bu haber 10 Mart 2024 - 23:04 'de eklendi.

İnci Hikmet Tözün Anaokulu öğrencileri, uğur böceklerini ve doğadaki elementleri e-twinning projeleriyle öğreniyor

İNCİ Hikmet Tözün Anaokulu Göknarlar Sınıfı öğrencileri öğretmenleri Meral ÖZCAN rehberliğinde yaptıkları eTwinning projeleriyle uğur böcekleri ve doğadaki dört elementle ilgili çalışmalar yapıyorlar.

‘İNCİLİ Minikler Sınıfımda Uğur Böceği Var’ projesiyle uğur böceğinin yaşam döngüsünü, yaşam alanlarını, fiziksel özelliklerini öğrenecekler. Uğur böceğinin kendini korumasını, uğur böceklerinin yumurta bırakması gibi konularda  drama çalışması yapacaklar. Yaprak biti yiyerek beslenen uğur böceklerini, ağaçlara zarar veren böcekleri tanıyacaklar.” Uğur böcekleri ağaçları nasıl kurtarıyor?” sorusuna fen ve doğa etkinlikleriyle cevap bulmaya çalışacaklardır.

‘DÖRT Elementle Doğa Eğitimi’ projesiyle toprak, su, hava ve ateş elementleri kullanılarak çalışmalar yapılacaktır. Projemiz sürdürülebilir doğa bilinci, eylemsellik, yakın çevre ve duyuşsal beceriler olmak üzere dört olgu üzerine tasarlanmıştır.

ÖĞRETMEN Meral Özcan; uğur böceği aktiviteleri ile öğrencilerimize modelleme, karşılaştırma, tahminde bulunma, sıralama, ilişki kurma ve simetri ile ilgili sezgisel anlayış kavramı kazandıracağını belirtti. Dört Elementle Doğa Eğitimi projemizde çocuklarımızda ki merak duygusunu harekete geçirip yeni ve eski öğrenmeler arasında bağlantı kurarak doğayı doğru okuma becerisi kazandırmayı hedeflediklerini söyledi

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.