SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İnci Hikmet Tözün Anaokulu minikleri ‘kalite etiketi’ yolunda

Bu haber 26 Mayıs 2021 - 23:18 'de eklendi.

Benim Dünyamın Değerleri Renklidir Hikayeleri E-twinning projesini başarılı bir şekilde tamamlayarak katılım belgelerini alan miniklerin, sıradaki hedefleri kalite etiketi…

BENİM Dünyamın Değerleri Renklidir Hikayeleri’ E-Twinning projesinin tamamlayan İnci Hikmet Tözün Anaokulu 5/A Uğur Böcekleri Sınıfı, Okul Müdürü Erdem Kaya öncülüğünde katılım belgelerini aldılar.

BENİM Dünyamın Değerleri Renklidir Hikayeleri” E-Twinning projesini uygulayan öğretmenlerden Sevgi Yıldırım, temelinde değerler eğitimini baz alan, günlük yaşamımızda oldukça önemli yeri olan değerleri kapsamaktadır.

PROJEDE yer alan değerler, ‘sevgi, saygı, iş birliği, paylaşma, sorumluluk, yardımlaşma’ değerlerine sosyal yaşamamızda ve sınıfı içi etkinliklerle destekleyerek yer verildi. Erdem Kaya, “Projeyi uygulama aşamasında emeği geçen ve katkıda bulunan tüm Öğrenci ve Velilerime teşekkür ederim” dedi.

OKUL Müdürü Erdem Kaya, böyle başarılı bir projede emeği geçen herkesi tebrik ettiğini ve daha başarılı projelerede yer almak dileğiyle şeklinde temennilerini dile getirdi. Şimdi ise başarılarını taçlandırmak için hedeflerinde kalite etiketi olduğunu dile getirdiler. Proje çeşitli il ve ilçelerden 8 okul öncesi öğretmeni ile ortak olarak yürütülüyor.

PROJE HAKKINDA

OKUL öncesi dönemde kişilik özelliklerinin temeli atılmaktadır, bu yaşta çocukların oluşturduğu kişilik özellikleri ömür boyu sürecek ‘iyi insan’ kavramının gelişmesine yardımcı olacaktır. Dünyamızın geldiği duygu ortamını düşündüğümüzde çocuklarımızın insani değerleri küçük yaşta benimsemeleri, daha iyi bir dünya da yaşayabilmeleri için, duygularını kendine özgü şekilde ifade ederken karşısındaki insanı da anlamaları gerekmektedir. Bu nedenle 4-6 yaş grubu ile “ Benim Dünyamın Değerleri, Renklidir Hikayeleri” projesini yapmaya karar verdik. Bu projede değerler eğitimi konularından “Sevgi-saygı-paylaşma-yardımlaşma-sorumluluk-işbirliği” başlıklarını ele alarak, çocuklarımızla birlikte seçtiğimiz değerlerle ilgili çeşitli etkinlikler yapacağız; bu şekilde çocuklarımızın değerleri özümsemelerini destekleyeceğiz. Ayrıca bu çalışmaların yanında değerlerle ilgili hikaye oluşturarak ilerleyecek olan projemizin sonunda bir dijital kitap hazırlayarak paylaşımlarda bulunacağız.

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.