SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İnanç Meçul’den dev girişim

Bu haber 29 Mart 2023 - 9:36 'de eklendi.

Terörle Mücadele Vazife Kahramanları Şehit ve Gazi Aileleri Koruma Derneği Torbalı Şube Başkanı

İnanç Meçul:

1980 Elazığ kütüğüne kayıtlı olan İnanç Meçul doğma büyüme İzmirli. Hayata  11 yaşında Kemeraltı’nda işportacılık yaparak atıldı. Kemaraltında kuyumcuda çalıştı daha sonra oto yıkamada çalıştı kasiyerlik yaptı benzinlikte pompacılık yaptı ardından mağazalarda da çalıştı ve sonra kendi mağazasını açtı. İşletmecilik ruhunda vardı durmadı,  rentacarcılık yaptı, galericilik yaptı. Her zaman yenilikçi ve öğrenme meraklısıydı bu merakı sayesinde  eğitimindeki yükselttiği çıtayı  iyi değerlendirip bilgisayar öğretmenliği ve programcılık yapmaya kadar ilerledi.

Aynı anda 5 ayrı iş yerinin finansını yönetti. Müthiş bir spor tutkunu olduğu her halinden bellidir. Bu merakı ona spor mağazası kurdurdu. Yaptığı tüm işlerinde  halkla ilişkileri kendisi yönetti, hem öğretici hem iş adamı oldu.

Kaygan ve belirsizliklerle dolu ülke ekonomisinin geleceğini iyi okumayı bildi, önlemlerini ona göre oluşturdu. Finans hizmetlerindeki engin becerisi sayesinde grafik çizgisi hep yukarıya doğru ilerledi.  Hangi  işi yaparsa yapsın mutlaka ARGE çalışmasına önem verdi ve çıkan sonuçlara göre uygulamalar yaptı. Finans sektörünün ruhunu okumayı bildi bu sayede  iyi bir öğrenici oldu  ve öğrendiklerini uyguladı. Çeşme’de 2 Bin kişilik kulüp açtı yönetti…

İnanç Meçul’e “Hayattaki en büyük şansınız ve şanssızlığınız nedir?” diye sorulduğunda cevabı; “En büyük şansım küçük yaşta hayata atılmam, hayatı işin ustalarından öğrenmem diyelim. Şanssızlık da onların  zorluğu, tecrübe kazanma yolunda sarf ettiğim eforlar  gibi olabilir…”

Şu anda faktörün finans hizmetleri ve Mali danışmanlık ile galeriye hizmetlerini birlikte yürütüyor … Hedefleri arasında şubeleşmek var.  Şuan Torbalı da olan firma nın önümüzdeki günler de Aydın’a bir şube açma çalışmaları devam ediyor.  Global Faktoring Ege Bölge yetkilisi, Mete Finans olarak da bayilikte verebiliyor.

İyi borsacı olduğu doğrudur! Aynı zamanda borsa danışmanlığı da yapıyor borsa merakları için her saniye borsa takibi yapabiliyor…

İnanç Meçul vatanı ve milleti için zorlukların üzerine gözü kırpmadan giden bir milliyetçi kimliğe sahip. Meçul, yoğun iş mesaisi içinde Terörle Mücadele Vazife  Kahramanları Derneği Torbalı Şube Başkanlığı görevini de yürütüyor. Ülke çapında 240 Bin’e yakın üyesi bulunan dernek şehit ve gazi yakınlarına yardım ve dayanışma amacına hizmet etmektedir. Derneğin Torbalı şubesi başkanı İnanç Meçul ve yönetim kurulunda görevli arkadaşları şehit ve gazi yakınlarının dışında sorumluluk alanlarında bulunan vatandaşların da  her türlü  kötü gününde yanlarında olarak, yardım ederek dernekçilik görevlerini yerine getirmeye millete hizmet etmeye çalışıyorlar.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.