SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İmam Hatip’li öğrenciler turnuvaya damga vurdu

Bu haber 18 Aralık 2023 - 0:13 'de eklendi.

Torbalı Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu, İzmir’de imam hatip liseleri arasında düzenlenen masa tenisi turnuvasında takım halinde İzmir İl ikincisi oldu.

ÖNCEKİ gün sona eren İzmir İmam Hatip Liseleri arasında İzmir Şampiyonluğunu elinden kaçıran öğrenciler ilçeye dönüş yaptı

BAŞARILI maçlarla rakiplerini peşpeşe yenen ve zirveye demir atarak ikincilik kürsüsüne çıkan Torbalı Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu, şampiyonluk sonrası antrenörleri ve okul müdürü Coşkun Taşdemir ile poz verdi.

TAKIMIN çalıştıran öğretmeni, “Kısa bir süre önce çalışmalara başladık. Yetenekli sporcular masa tenisinde başarılı olarak hem beni sevindirdiler. Hem de okullarının adını İzmir ikincisi olarak masa tenisine yazdırdılar. Hepsini kutlarım” dedi.

İLÇE Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada ise, “Başarılarından dolayı okulumuzu kutluyor ve emeği geçen okul idaresini, öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.