SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İmam Hatip Ortaokulu’nda ‘Hedef LGS’ semineri

Bu haber 15 Şubat 2022 - 21:19 'de eklendi.

Şehit Uzman Onbaşı Mustafa Eser İmam Hatip Ortaokulu ‘Hedef LGS’ ekibi çok önemli bir faaliyete imza attı

İLÇE Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun, okulun ‘HEDEF LGS’ ekibin 8. sınıflar için düzenlemiş olduğu veli toplantısına katıldı ve velilere bir konuşma yaptı. Konuşmalarında, eğitimde velilerin önemli desteğinin olduğundan bahsetti.

OKULUN konferans salonunda yapılan bu programa, velilerin katılımları kendilerini ziyadesiyle mutlu ettiğini söyleyen Okul Müdürü Mustafa Er, “Okulumuz ve velilerimiz adına kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz. Hedef LGS programımıza 8. sınıf velilerimiz yoğun katılım sağlamışlardır.

SUNUCULUĞUNU Fen Bilimleri öğretmenimiz İpek Erdiş’in yapmış olduğu, Hedef LGS ekip koordinatörümüz Bilal Pektezel ile Okul Rehber öğretmenimiz Tülay Kavut Pak hocalarımızın birer sunum yapmıştır.

BRANŞ öğretmenlerimizin katılımları ve program sonunda velilerimizle birebir görüşmeler yapmaları da bizleri mutlu etmiştir. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimizin sınav motivasyonlarını artırmak için bu tür etkinlik ve faaliyetlere devam edilecektir” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.