SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İmam Hatip Ortaokulu’nda 2. Bilim Fuarı coşkusu

Bu haber 02 Haziran 2022 - 21:48 'de eklendi.

Şehit Uzman Onbaşı Mustafa Eser İmam Hatip Ortaokulunda, bu yıl 2.kez bilim fuarı coşkusu yaşandı.

OKUL,  bu yılki Torbalı bilim fuarlarının en çok beğeni toplayan projelerini içeren 4006 ilçe sergisine ev sahipliği yaptı. Torbalı İlçe Kaymakamı Ercan Öter, İlçe Milli Eğitim Müdürü Atilla Işıkkaya başta olmak üzere birçok İlçe protokolü ve okul müdürünün, diğer okullardan öğretmen, öğrenci ve öğrenci velilerinin yoğun katılımıyla gerçekleşen sergi okul etkinliklerinin eklenmesiyle adeta  bir festivale dönüştü.

İLÇE Bilim sergisinin yanı sıra okulda Teknoloji Tasarım, Görsel Sanatlar ve Sosyal Bilgiler sergileri de açıldı. Okul bahçesine kurulan Rodeo alanı, Yörük Çadırı ve Zeybek Gösterisi etkinliğe renk kattı.

OKUL Müdürü Mustafa Er, yaptığı konuşmada projelerde emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilere teşekkürler ederek tebriklerini sundu. Ayrıca böyle geniş kapsamlı, güzel bir etkinliğe ev sahipliği yapmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.