Torbalı’da bu yıl eğitim hayatına merhaba diyen İlkem Anaokulu, minik öğrenciler için sonbaharı karşılayan keyifli bir etkinlik düzenledi.
DOĞAYLA iç içe, el becerilerini geliştirmeye yönelik hazırlanan etkinlikte çocuklar, öğretmenleriyle birlikte cam kavanozlar içerisine topladıkları ağaç yapraklarıyla teraryum çalışması yaptı.
ÇEVRE BİLİNCİNİ ARTIRILMASI HEDEFLENDİ
RENKLİ yaprakları kavanozlara yerleştiren minikler, hem doğanın güzelliklerini daha yakından tanıdı hem de yaratıcılıklarını ortaya koyma fırsatı buldu. Öğretmenler, bu tür etkinliklerin çocukların çevre bilincini artırdığını, paylaşmayı ve birlikte üretmeyi öğrettiğini vurguladı.
SADECE AKADEMİK EĞİTİM DEĞİL; SANAT, DOĞA VE SOSYAL ETKİNLİKLERE DE ÖNEM VERİLİYOR
İLKEM Anaokulu yöneticileri, sadece akademik eğitim değil; sanat, doğa ve sosyal etkinliklerle de öğrencilerin gelişimlerini desteklemeyi hedeflediklerini belirtti. Düzenlenen bu etkinlik hem çocuklar hem de veliler tarafından büyük beğeni topladı.