SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İlk destek Veli Kaçar’dan!

Bu haber 01 Haziran 2022 - 22:07 'de eklendi.

Torbalı Kent Konseyi Başkanlığına adaylığını açıklayarak ilçe kulislerini hareketlendiren Türkmen Medya Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Türkmen’e destek açıklamaları gelmeye başladı. Konsey seçimlerinde oy hakkı bulunan Milliyetçi Hareket Partisi Torbalı İlçe Başkanı Veli Kaçar, Tarkan Türkmen’e parti olarak destek vereceklerini kaydetti.

TORBALI Kent Konseyi Başkanlığı seçimlerine aday olan Tarkan Türkmen sahaya indi. Türkmen, ilk olarak Cumhur İttifakı ortağı MHP Torbalı Lideri Veli Kaçar’ı ziyaret etti. Kaçar, Türkmen’e destek sözü vererek seçim sonuçlarının şimdiden hayırlı olmasını diledi. Torbalı’yı bilenlerin Torbalı’yı yönetmesi gerektiğine dikkat çeken Başkan Kaçar, “Sayın Tarkan Türkmen uzun yıllardır basın camiasında yatırımlarda bulunan değerli bir isim. Kurumlara hizmet ve yatırım tavsiyesinde bulunan, itici bir güç olan kent konseyine ilçenin sorunlarına hakim bir ismin seçilmesi çok önemli. Bu yüzden Tarkan kardeşimizi destekliyor, seçim sonuçlarının şimdiden kendisine hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

DESTEKTEN dolayı büyük memnuniyet duyduğunu kaydeden Tarkan Türkmen ise, “Biz siyasi parti, sivil toplum kuruluşları ve muhtarlarımızın destek ve talepleri doğrultusunda önce Torbalı diyerek yola çıktık. Her kesimi kucaklayacak, sorunları dile getirecek ve hizmet noktasında çözüm önerileri üreteceğiz. Desteğinden ötürü sayın Veli Kaçar ve Milliyetçi Hareket Partisi’ne teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.