SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İlçenin köklü zeytinyağı firmasına Kaymakam’dan ziyaret

Bu haber 28 Kasım 2023 - 0:38 'de eklendi.

Torbalı Kaymakamı Ercan Öter, firma ziyaretleri kapsamında Ortaköy Mahallesinde faaliyet gösteren Hayber Zeytinyağı’nı ziyaret etti.

FİRMA sahibi Ali Kılınç ve Abdullah Şahin Kılınç’tan faaliyetleri hakkında bilgi alan Kaymakam Öter’e İlçe Tarım ve Orman Müdürü Gökhan Aktaş da eşlik etti.

BU SENE YOK SENESİ

TORBALI genelinde ise zeytin hasadı devam ediyor. Yağmur öncesi toplanan zeytinler fabrikalarda yağa dönüştürülüyor. Bu yıl rekolte oldukça düşük olduğu ve birçok zeytin ağacında mahsul yok denecek kadar az durumda olduğu ifade edildi.

HAYBER SEZONU YOĞUN GEÇİRİYOR

ZEYTİNLERİNİ toplayan üreticiler ise fabrikalarda zeytinyağına dönüştürmeye devam ediyor. Torbalı’nın en köklü zeytinyağı fabrikalarından olan Hayber Zeytinyağı Fabrikası sezonu oldukça yoğun geçiriyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.