SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İlçenin en ucuz ve kaliteli ürünlerinin satıldığı mağaza açıldı

Bu haber 10 Ağustos 2021 - 21:57 'de eklendi.

Yıllarca Torbalı – İzmir arası dolmuş Kooperatifi Başkanlığı yapan Muhlis İnanç’ın kızı ve damadı giyim mağazası açtı.

Tepeköy Mahallesi’nde bulunan eski Zahire Pazarı’ndaki 300 metrekare büyüklüğe sahip mağazada açılan Torbalı Trend Outlet’in resmi açılışı hafta sonu yapıldı. Açılış kurdelesini AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, Ticaret Ofası Başkanı Abdulvahap Olgun, AK Parti Belediye Başkan Vekili Özgür Erman Çağlar ve Muhlis İnanç birlikte kesti.

Açılış öncesi ve sonrasında halka lokma hayrında bulunuldu.

Açılışa özel yüzde 75 indirim kampanyası başlattıklarını kaydeden Fuat Elitaş, “Bay, bayan ve çocuk giyimlerinde Torbalı’nın en ucuz ve en kaliteli ürünlerini ilçemize getirdik. Çok sayıda markanın ürünlerini Torbalı halkıyla buluşturuyoruz. Mağazamız profesyonel kadro ve güler yüzlü personelleriyle hizmet verecek. Açılışımızda bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.