SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İlçenin en meşhur çayı

Bu haber 14 Kasım 2022 - 9:05 'de eklendi.

Mesleğini severek yapanlar kendi alanlarında harikalar yaratıyor. Yaptıkları işlerde yıllar içerisinde uzmanlaşanlar farklı yolları deneyerek ürettikleri ürünleri veya verdikleri hizmetlerin sunumunu içeriğini kendine özgü hale getiriyor.

İNSANLARIN dikkatini çeken bu tip farklılıklar renkli görüntülere sahne oluyor. Dağtekke Mahallesi’ndeki Nevzat Aydın da sadece kendi kahvesinde olan özel karışım çayını satıyor.

DAĞTEKKE Mahallesi’nin şifalı suları ile de tanındığını bildiren 50 yaşındaki Nevzat Aydın, “Çay ocağında mutfak tüpü yerine odun kullanıyoruz. Bunun için de çayımız çok tutuluyor. Dağ yolu üzerinde bulunan köyümüzde şifalı su nedeniyle misafir eksik olmaz. Ayrıca zeytin hasat döneminde de dışardan işçiler geliyor. Bunun için kahvehaneler dolup taşıyor. Odun ateşinde demlenen çay lezzetli olduğu kadar maliyeti de düşük oluyor. Bunun için hem lezzetli hem de ucuz çay satıyoruz” dedi.

MAHALLEYE gelenlerin mutlaka gitmeden bir bardak çay içtikleri kahvehaneye ilçenin her yerinden müşteri geliyor. Aydın, “İşimi severek yapıyorum. Vatandaşların talep ve ilgisinden oldukça memnunuz” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.