SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İlçenin en büyük güzellik merkezi el değiştirdi

Bu haber 08 Kasım 2023 - 8:04 'de eklendi.

Torbalı’da uzun yıllardır hizmet veren Luvia Estetik ve Güzellik Merkezi’ni genç ve deneyimli girişimci Şimal Özbal devraldı. İki katlı ve 11 işlem odası bulunan ilçenin en büyük güzellik merkezinde ayrıca diyetisyen de görev yapıyor.

“HAYALLERİNİ gerçekleştirmek için merkezi devraldığını anlatan Şimal Özbal, “İzmir’in en kapsamlı ve en büyük güzellik merkezileri arasında bulunan Luvia’yı devraldığım için mutluyum. Bundan böyle yüzde 100 müşteri memnuniyeti yolumuza devam edeceğiz” dedi.

HEM BAYANLARA HEM ERKEKLERE HİZMET VERİYOR

2 KATLI ve 11 işlem odası bulunan 570 metrekare büyüklüğe sahip merkezde 7 personel görev yapıyor. Daha kaliteli ve verimli hizmet sunabilmek için bünyelerinde görev yapan personelin gerekli eğitimleri aldığını söyleyen Özbal, “Torbalı’nın güzel bayanlarına ve yakışıklı beylerine küçük dokunuşlar yaparak daha güzel, fit, ışıltılı olmaları için elimizden gelenin en iyisini yapmaya hazırız” dedi.

GÜZELLİK VE DİYET BİR ARADA…

LUVİA Estetik ve Güzellik Merkezi’nde ayrıca uzman diyetisyen de görev yaptığını, bay ve bayanlara hizmet verdiğini anlatan Şimal Özbal, “Diyetisyenimiz, fizyoterapistimiz ve güzellik uzmanlarımızla son teknoloji cihazlar eşliğinde müşterilerimizin hayatlarına dokunuyoruz. İşletmemizde Torbalı’da ilk olan Arc System (leke, kırışıklık, ince çizgiler ve cilt bakımı) ve My lamination (kaş vitamini, kirpik laminasyon) hizmeti de vermekteyiz” diye konuştu.

‘SON TEKNOLOJİ CİHAZLARLA 8 SEANSTA 4 İLE 20 CM İNCELMEYİ GARANTİ EDİYORUZ’

“TORBALI’DA bölgesel incelmede diyetisyenimiz Enzel Çiçekçi desteği ile iddialıyız” diye sözlerini sürdüren Özbal, “Bölgesel incelme, sıkılaşma, selülit programlarında, kilo vermede kesin ve kalıcı çözümler sunuyoruz. Zayıflama ile ilgili oldukça kapsamlı ve birbirini tamamlayan son teknoloji cihazlarla 8 seansta 4 ile 20 cm incelmeyi garanti ediyoruz. Bilgi almak isteyenler Alpkent Mahallesi 1009 Sokak No.3/A adresimize gelerek veya 0 545 856 00 02 numaralı telefonumuzu arayabilir” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.