SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İlçemizdeki depremzede sayısı 4 bine yaklaştı

Bu haber 08 Mart 2023 - 1:01 'de eklendi.

Türkiye’yi sarsan depremlerin ardından afet bölgesinden ülkenin dört bir yanına giden vatandaşların bir bölümü de Torbalı’ya geldi. İlçedeki depremzede sayısı 4 bine yaklaştı

KAHRAMANMARAŞ’IN Pazarcık ve Elbistan merkezli, 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki deprem sonucunda büyük yıkım yaşandı. Yıkılan binaların moloz kaldırma işlemleri sürerken, kentler artık yaşanamaz hale geldi.

TAŞINMAK SORUNDA KALDILAR

ENKAZDAN ve büyük hasar alan evlerinden çıkan depremzedeler farklı illerdeki akrabalarının veya bilmedikleri başka bir bölgeye taşınmak zorunda kaldılar. Bu depremzedelerin bir bölümü de Torbalı’ya geldi.

DÖRT BİR KOLDAN YARDIM

TORBALI Belediyesi, Torbalı Kaymakamlığı, Torbalı Ticaret Odası ve hayırsever vatandaşlar da bu depremzedeler için elini taşın altına koydular. Depremzede ailelere dört bir koldan yardım edilmeye çalışılıyor.

KUCAK AÇTIK

EDİNİLEN bilgilere göre, ilçemize gelen depremzedelerin sayısı 4 bine yaklaştı. Bu depremzedelere, ilçe sakinleri ise adeta kucak açmış durumda. Her türlü sosyal ve maddi destek verilen depremzedelere devletin tüm kuruları ve yardımsever insanlar kucak açtılar.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.