SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İlçe Tarım’ın işletme denetimleri aralıksız devam ediyor

Bu haber 27 Mart 2024 - 7:48 'de eklendi.

Torbalı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün yaptığı gıda denetimleri devam ediyor. Bu kapsamda ekipler tarafından gıda maddesi satan işletmeler kontrol edildi.

TORBALI’DAKİ denetimlerde bazı işletmeler uyarılırken, ekipler ürünlerin hijyen koşullarını, ürünlerin gramajlarını ve iş yeri evraklarını da inceledi. Denetim seferberliğinin yıl boyunca yapılacağını ve 2022 yılında bu anlamda rekor kırılacağını ifade eden Torbalı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları açıklamalarda, “İlçe müdürlüğümüz kontrol görevlilerince gıda kontrolleri yapıldı.

SAĞLIĞIMIZ açısından gıda ürünleri alırken kontrollü olalım. Herhangi bir durumda alo 174 şikayet hattımıza bilgi verelim. Denetimlerimiz sıklıkla yapılmaya devam edilecek” ifadelerini kullandı.

YETKİLİLER, “ilçemizde faaliyet gösteren tüm gıda işletmelerinin riske dayalı denetim ve kontrolleri, bakanlık talimatı gereği gerçekleşmekte olup, işletmelerin risk esasına dayalı denetim sıklıklarının belirlenmesi prosedürüne göre planlanmaktadır. İlçe tarım ve orman müdürlüğü ekiplerimizce ilçemizde gıda denetimleri aralıksız yapılmaktadır. İlçe müdürlüğü olarak gıda güvenilirliği, toplum sağlığı ve tüketici menfaatlerini korumaya dönük çalışmalarımız bundan sonra da aynı kararlılık ve ciddiyetle devam edecektir. Gıda denetim ekiplerimiz 7 gün 24 saat mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmaktadırlar” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.