SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İlçe Tarım Müdürü, silajlık mısır hasadına katıldı

Bu haber 18 Ağustos 2022 - 0:43 'de eklendi.

Torbalı’da yoğun bir şekilde ekimi yapılan silajlık mısırın hasadı hızla devam ediyor. Dün yapılan bir hasada Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Gökhan Aktaş da katıldı.

HAYVANLARIN yem ihtiyacını karşılamak için ekilen silajlık mısırlarda ilk hasatlar yapıldı. Çiftçiler hayvanlarının kış aylarında kaba yem ihtiyacını karşılamak için ektikleri mısırları silaj makineleri ile biçmeye devam ediyor. Yetkililer, “Mısır silajında ilçemizde hasat ve alım süreci devam ediyor” dedi.

DÜN yapılan hasada Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Gökhan Aktaş da katıldı. Aktaş, düzenlenen hasada katılarak bereketli olması temennisinde bulundu.

YETKİLİLER ise yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Torbalı’da ürün çeşitliliğini arttırmak için önemli çalışmalar yürütüyoruz. Bu noktada neredeyse seferberlik ilan etmiş bulunmaktayız. Silajlık mısır da faaliyetlerimizin önemli bir noktası. Hayvancılıkta kullanılan bir ürün olması dolayısıyla desteklemek açısından oldukça önemli ve stratejik bir ürün. Bizler hizmet ettikçe vatandaşlarımızın bizden talepleri artıyor, bizlerde ihtiyaçları ve talepleri karşılamak için çalışmalarımızı çeşitlendirerek projeler sunmaya devam ediyoruz” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.