SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İlçe Tarım, mahallelerde üreticiler ile buluşmaya devam ediyor

Bu haber 09 Ekim 2023 - 7:53 'de eklendi.

Torbalı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü teknik personeli gece/gündüz eğitim seferberliği kapsamımda mahallelerde üreticilerle buluşmaya devam ediyor. Bu hafta ÇKS ve Tarımsal Desteklemeler hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

İLÇE Tarım ve Orman Müdürlüğünce gerçekleştirilen toplantıda, tarıma dayalı ekonomik yatırımların desteklenmesi ve kırsal ekonomik altyapıların desteklemeleri hakkında çiftçilere bilgi verildi.

DESTEKLEMELERDEN YARARLANIN!

İLÇE Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileri yaptığı konuşmada destekleme başvurularının devam ettiğini belirtti. Tebliğde 50’yi aşkın farklı makine ve ekipman desteğinin yer aldığını ifade eden yetkililer, tüm çiftçilerin bu desteklemelerden yararlanması önerisinde bulundu.

BAŞVURULAR NASIL YAPILIYOR

TORBALI’NIN tarım sanayisi kenti olduğunu ifade eden yetkililer, üretime dayalı kırsal kalkınma modeliyle çiftçileri desteklediklerini belirtti. Başvuruların il ve ilçe tarım müdürlükleri ile Tarım ve Orman Bakanlığının internet sitesi üzerinde yapılabildiği de aktarıldı…

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.