SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İlçe Milli Eğitim’den açıklama: Malzeme eksiğimiz yok!

Bu haber 10 Eylül 2021 - 18:10 'de eklendi.

Geçtiğimiz günlerde Eğitim-Sen Torbalı Şubesi’nin yaptığı basın açıklamasının ardından Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü okullardaki çalışmaları hakkında detaylı bilgilendirme yaptı.

EĞİTİM-SEN Torbalı şubesi yüz yüze eğitimin başlaması üzerine PCR testlerinin okullarda yapılmasını talep etmenin yanı sıra Torbalı’nın bazı okullarında hijyen koşullarının sağlanmadığı üzerinde durmuştu. Bunun üzerine Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü şu açıklamada bulundu:

YAKLAŞIK bir buçuk yıl gibi bir süredir uzaktan eğitimle eğitim- öğretimlerine devam eden, okullarına gidemeyen öğrenciler okullarına, arkadaşlarına, öğretmenlerine kavuştu. Eğitimciler ve eğitim yuvaları olan okullar ise geleceğimizin mimarı olan çocuklarımıza kucak açtı. Salgın hastalık sonrası her türlü pandemi tedbirlerinin alınması, hijyen malzemelerinin temini, okulların bakım, onarım, temizlik gibi fiziki şartlarının hazırlanmasının yanı sıra, öğretmen ihtiyacının giderilmesi, ücretsiz kitapların öğrencilere ulaştırılması, yüz yüze eğitime başladığımız ilk hafta öğrencilere yeterli oryantasyon, rehabilitasyon, uyum ve adaptasyon çalışmaları büyük bir titizlikle gerçekleştirildi.

OKULLARIMIZI İdareci, Öğretmen, Veli ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle öğrencilerimiz açısından en rahat ve en güvenli bir hale getirme gayretiyle okul ziyaretlerimize hız kesmeden devam ediyoruz. Okul ziyaretlerinde bahçe dışında bekleyen velilerle, bahçede oynayan öğrencilerle, okul çalışanlarıyla, öğretmen ve idarecilerle söyleşilerde bulunarak istek, dilek ve temenniler doğrultusunda, çözüm odaklı çalışmalar yapıyoruz.

OKUL Öncesi ve Özel Eğitim sınıflarına ve ilk ve orta düzeyde eğitim veren bütün eğitim kurumlarına ayrı ayrı önem ve özen gösteren Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer TOSUN yüz yüze eğitimi sekteye uğratacak hiçbir aksaklığın çıkmaması ve önce sağlık diyerek 2021 – 2022 eğitim öğretim yılının sevgi saygı ve sağlıkla geçireceğiz” dedi.

ÖNCE GÜVENLİK VE SAĞLIK

BAHÇESİ caddeye bakan okullarımızın güvenliği için özellikle jandarma ve güvenlik görevlileriyle konuşarak konunun hassasiyeti üzerinde duran Sayın TOSUN, okul bahçelerinde yığılma ve temasın önlenmesi, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına dikkat edilmesi hususunda tavsiyelerde bulunuyor.

SINIF VE ÖĞRETMEN ODALARINDA UYARILARDA BULUNUYOR

ÖĞRENCİLERE, ne kadar pandemi kurallarına uyarsak, o kadar sağlıklı oluruz ve sağlığımız yerinde olduğu sürece de okullarımıza devam edebiliriz mesajını veren Sayın TOSUN; okumanın, meslek edinmenin ve insanlığa faydalı olmanın üzerinde durdu. Eğitim öğretimin en önemli unsuru olan öğretmenlerimize sağlık ve başarı temennilerinde bulunan Sayın Cafer TOSUN, öğretmenlerimizin de dilek ve taleplerine özenle eğiliyor.

MALZEME SIKINTIMIZ YOK!..

SAYIN Cafer TOSUN, okul idareci ve çalışanlarına “Devletimiz pandemi sürecini en mükemmel bir şekilde yönetmek adına her türlü hijyen malzemesi desteğini fazlasıyla göndermiştir. Okullarımızda malzemeler yeterli oranda mevcuttur. Bitmesi halinde depolarımızdan temin edilebilir. Hiçbir konuda endişeniz olmasın, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak her zaman yanınızdayız.”

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.