SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İlçe Milli Eğitim’de sürpriz konuk

Bu haber 12 Şubat 2024 - 23:17 'de eklendi.

TOKİ Mehmet Akif Ersoy İlkokulu öğrencisi Şevval Anıl, kedisi Fıstık’ı ve ailesi, okul idaresi ve öğretmenleri, İlçe Millî Eğitim Müdürü Cafer Tosun’u makamında ziyaret etti.

GEÇTİĞİMİZ günlerde Torbalı İlçe Millî Müdürlüğünün instagram sayfasında paylaşılan ve sosyal medyada yoğun ilgi gören “Kitap Okuyan Kedi” olarak anılan ve küçük büyük demeden herkesin dikkatini çeken Fıstık, “Ben Okuyorum, Torbalı Okuyor” projesinin adeta maskotu oldu. Çarşamba günleri sosyal medya üzerinden öğrencilerin ve velilerin katılımıyla gerçekleşen okuma etkinliğinde Sevgili Öğrencimiz Şevval, babası ve kedisi Fıstık’ın kitap okuma halleri herkesin yüzünde tebessüm oluşturdu.

SEVİMLİ KEDİ FISTIK’IN ÖDÜLÜ UNUTULMADI

İLÇE Millî Eğitim Müdürü Cafer Tosun, ” Aile olarak bir bütün halinde kitap okuyarak topluma iyi birer örnek olduğunuz için kendi adıma da ilçemiz adına da çok mutlu oldum. Kitap okurken bizlere yansıyan sevimli, samimi ve içten duruşunuz birçok arkadaşına da ilham olacaktır. Özellikle anne ve babaların çocuklarıyla birlikte okuma faaliyetleri yapmaları, öğrencilerimizi teşvik etmek bakımından büyük önem arz etmektedir. İlçemizde yürütmekte olduğumuz “Ben Okuyorum, Torbalı Okuyor” projesine yapılan bu tür farklı ve renkli katkılar projemizin zenginleşmesineve yaygınlaşmasına destek olacaktır. Seni ve aileni bu güzel örnek davranışınızdan dolayı tebrik ediyorum.” ifadelerini kullanarak minik öĝrencimiz Şevval’e ve kedisi Fıstık’a hediyelerini takdim etti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.