SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İlçe Milli Eğitim Müdürü’nden kütüphaneye ziyaret

Bu haber 31 Mart 2023 - 1:23 'de eklendi.

Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürü Atila Işıkkaya İlçe Halk Kütüphanesini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

İLÇE Milli Eğitim Müdürü Işıkkaya, ziyaretinde İlçe Halk Kütüphanesi görevlilerinden kütüphanenin durumu hakkında bilgi alırken, eski önemini yitirmesine rağmen kütüphanelerin hala güncel bilgi deposu olduğunu, gençlerin kütüphaneyi en iyi şekilde değerlendirmeleri gerektiğini ifade etti.

KÜTÜPHANENİN BÖLÜMLERİNİ ZİYARET ETTİ

GÖREVLİLERDEN kütüphanenin genel durumu, kitap, kaynak ve süreli yayınlar hakkında bilgiler alan Kaymakam Göktaş, daha sonra kütüphanenin bölümlerini ziyaret etti.

DERS ÇALIŞMAK ADINA EN İDEAL VE RAHAT ORTAM

KÜTÜPHANENİN günün geç saatlerine kadar açık olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Işıkkaya, özellikle sınav döneminde olan öğrenciler için, kütüphanenin ders çalışmak adına en ideal ve rahat ortamı öğrencilere sunduğunu sözlerine ekledi.

‘ÖĞRENME SÜRECİNİN AYRILMAZ PARÇASI OLMUŞTUR’

HALKA okuma alışkanlığı kazandırmak, kitap sevgisini artırmak ve bilgili bir toplum yaratılmasında kütüphanelerin büyük önem taşıdığını belirten Işıkkaya, sözlerine şöyle devam etti; “Geçmişle günümüz arasında köprü görevi gören kütüphaneler, bir toplumun bilgi birikiminin, kültür ve medeniyetinin en büyük hazinesidir. Bireylerin araştırma, öğrenme arayışlarında ilk başvurduğu kurumlar olan kütüphaneler, yaşam boyu öğrenme sürecinin ayrılmaz parçası olmuştur, olmaya da devam etmektedir” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.