SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İlçe Millî Eğitim Müdürü Kadıoğlu’ndan öğrenci ve öğretmenlere mesaj

Bu haber 14 Eylül 2026 - 1:01 'de eklendi.

Torbalı İlçe Millî Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu, 2026-2027 eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Kadıoğlu, yeni dönemin öğrencilere, öğretmenlere, velilere ve tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını diledi.

“EĞİTİM, GELECEĞİMİZİ ŞEKİLLENDİREN EN GÜÇLÜ UNSURDUR”

YENİ eğitim öğretim yılına başlamanın heyecanını yaşadıklarını belirten Kadıoğlu, eğitimin bir milletin geleceğini şekillendiren en güçlü unsurlardan biri olduğunu vurguladı. Kadıoğlu, mesajında Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün eğitimin önemine ilişkin sözlerine de yer verdi.

TORBALI’DAKİ OKULLARDA HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

TORBALI’NIN yeni eğitim öğretim yılına hazır olduğunu ifade eden Kadıoğlu; okullardaki bakım, onarım, temizlik ve düzenleme çalışmalarının tamamlandığını açıkladı. Öğretmenler ile eğitim çalışanlarının görevlerinin başında olduğunu belirten Kadıoğlu, Millî Eğitim Bakanlığı tarafından gönderilen ücretsiz ders kitaplarının da öğrencilere dağıtılmak üzere okullarda hazır bulunduğunu kaydetti.

BÜTÜNCÜL EĞİTİM ANLAYIŞI VURGUSU

TÜRKİYE Yüzyılı Maarif Modeli’ne de değinen Kadıoğlu, eğitim anlayışının yalnızca akademik başarıyla sınırlı olmadığını belirtti. Öğrencilerin zihinsel, sosyal, duygusal ve ahlaki yönden gelişimlerinin yanı sıra millî değerlerle yetişmelerinin de önem taşıdığını ifade etti.

Kadıoğlu, bilgiyi kullanan, sorgulayan ve üreten; özgüvenli, sorumluluk sahibi ve geleceğe hazırlıklı nesiller yetiştirmeyi hedeflediklerini söyledi.

“DAHA BÜYÜK HEDEFLER İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

EĞİTİM alanındaki çalışmaların uluslararası sonuçlara da yansıdığını dile getiren Kadıoğlu, Türkiye’nin matematik, okuma becerileri ve fen bilimleri alanlarında kaydettiği ilerlemeye dikkat çekti. Elde edilen başarılarda emeği bulunan öğrencileri, öğretmenleri, velileri ve eğitim çalışanlarını kutladı.

ÖĞRENCİLERE BAŞARI, ÖĞRETMENLERE KOLAYLIK DİLEDİ

TORBALI’DA eğitim kalitesini daha da yükseltmek ve her öğrencinin potansiyelini ortaya çıkarmak amacıyla çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini belirten Kadıoğlu, mesajını şu sözlerle tamamladı:

“2026-2027 eğitim öğretim yılının ülkemize, ilçemize ve tüm eğitim camiamıza hayırlı olmasını diliyor; öğrencilerimize başarı, öğretmenlerimize kolaylık, velilerimize huzur diliyorum.”

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.