SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun’dan 19 Mayıs kutlama mesajı

Bu haber 18 Mayıs 2021 - 23:39 'de eklendi.

Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

MÜDÜR Tosun, Millî Mücadele meşalesinin yakılışının 102. yılında ‘19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı hep birlikte yaşamanın mutluluğu, gururu ve heyecanını yaşadığını kaydetti. 19 Mayıs’ın milletimizin sönmeyen ve sönmeyecek bağımsızlık meşalesi olduğunu kaydeden Cafer Tosun, “19 Mayıs 1919 tarihi, Türk milletinin bağımsız olarak yaşamasının yolunu açan milli mücadele destanının ve ulusal bağımsızlık hareketinin başlangıcıdır. Kutsal vatan toprağına sahip çıkmak uğruna, binlerce şehit verilerek dünya tarihine ışık tutacak büyük bir kurtuluş destanı yazılmıştır.

AZİZ Türk Milletinin yaşlısıyla, genciyle, kadınıyla, çocuğuyla omuz omuza mücadele ederek tüm dünyaya kahramanlık örneği gösterdiği, özgürlük ve şahlanış ateşinin yakıldığı günün 102. yıldönümünde, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’na kavuşmanın  gurur ve coşkusunu yaşıyoruz.

BU duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, bağımsızlığımızı borçlu olduğumuz bütün şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Yarınlarımızın güvencesi gençlerimizin milli ve manevi değerlere sahip çıkarak; eğitim, bilim, teknoloji, kültür, sanat, spor, edebiyat ve tüm yenilikçi alanlarda tam donanımlı bir şekilde, şehitlerimizin emaneti olan güzel ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine taşıyacaklarına inanıyoruz.

TÜM eğitim camiası ve halkımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, saygılarımı sunuyorum.”

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.