SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun 2. dönem mesajı yayınladı

Bu haber 06 Şubat 2024 - 0:13 'de eklendi.

Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun, 2023- 2024 eğitim öğretim yılının 2. döneminin başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak öğrencilere, velilere, öğretmenlere ve idarecilere başarılar diledi.

MÜDÜR Tosun, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “Saygıdeğer Meslektaşlarım, Kıymetli Velilerim, Sevgili Öğrenciler, 2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılının 2. Dönemine başlıyoruz.  Yeni eğitim ve öğretim döneminin tüm eğitim camiamız; cehaletle mücadele eden eğitim ordumuz, desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen kıymetli velilerimiz ve gözümüzün nuru öğrencilerimiz için, sağlık, mutluluk ve başarılara vesile olmasını diliyorum.

HER yeni başlangıç hatalarımızı gidermek, eksiklerimizi tamamlamak için yeni bir şans, yeni fırsat sunar bizlere. Tüm öğrencilerimizin bu şansı en iyi şekilde değerlendireceklerine inancım tamdır.

ŞUNU asla unutmamanızı isterim ki, hayatta başarılı olmanın iki temel ilkesi vardır: dürüst olmak ve çok çalışmak. Bu iki ilkeye uyduğunuz takdirde size hiç bir güç engel olamaz.

SEVGİLİ öğrenciler, sizler, geleceğimiz, umutlarımız, yarınlarımızsınız. Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği hedefte yürümekten asla yorulmayacak; başta Sayın Cumhurbaşkanımız, Devlet Büyüklerimiz, Milli Eğitim Bakanımız, Valimiz, İlçe Kaymakamımız ve İl Milli Eğitim Müdürümüzün talimatlarına kulak vererek görev ve sorumluluklarımızı en iyi şekilde yerine getireceğiz.

TORBALI İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak sizlere çok güveniyorum, her birinizi çok seviyorum. Hepinizi en kalbi duygularımla selamlarken; yeni dönemin hayırlı, uğurlu, sağlıklı ve başarılı geçmesini temenni ediyorum.”

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.