SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü ilklere imza atmaya devam ediyor

Bu haber 28 Nisan 2023 - 23:47 'de eklendi.

Torbalı İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen ve ilçede ses getiren Torbalı Mem Akademi Projesi kapsamında yürütülen “Ben Okuyorum Torbalı Okuyor” projesinin “Nisan Ayı Yazar Buluşmaları “etkinliğinin konuğu, Çocuk Edebiyatı Dünyasının aranılan yüzü ve sevilen kalemiyle Mavisel Yener oldu.

İSMAİL Uygur Kültür Merkezinde 26 – 27 Nisan tarihlerinde 4 Seans olarak gerçekleşen etkinliğe, İlçe Millî Eğitim Müdürü Atila Işıkkaya, İlçe Şube Müdürü Fırat Annak, birçok okul, öğretmenler, veliler ve yaklaşık 2 bin öğrenci katılım gösterdi. Yoğun katılım olan etkinlik ise rekor bir sayıya imza attı. Çocuk Edebiyatı’na pek çok sayıda eser veren, çocuklara kitap okuma sevgisi aşılayan Mavisel Yener’in kitapları öğrenciler tarafından Yazar-Okur buluşması öncesinde  okundu. Okudukları kitaplarla ilgili Yazar Mavisel Yener’e sorularını yönelten öğrenciler, söyleşi sonrasında kitaplarını imzalatma fırsatına da sahip oldu.

YAZAR Buluşma etkinliğine yoğun katılım gösteren öğrencilerin ilgisinden oldukça mutluluk duyduğunu belirten Yazar Mavisel Yener ‘’ Organizasyonu sağlayıp beni Torbalı’ya davet eden İlçe Millî Eğitim Müdürlüğüne, kıymetli öğretmenlerimize ve kitaplarımızın asil sahibi siz öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum.’’ şeklinde konuştu. İlçe Millî Eğitim Müdürü Atila Işıkkaya ise ‘’ Proje kapsamında projeye emek veren koordinatör öğretmenlerimiz, sınıf öğretmenlerimiz, sürece destek veren velilerimiz ve kitaplarla geleceğe bir kapı açacak olan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Projenin başarıyla sürdürülmesindeki en önemli ölçüt süreci birlikte şekillendirmek ve yönetmektir, biz de tam anlamıyla bunu sağlayarak hedeflerimize ulaşıyoruz.’’ dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.