SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İlçe merkezinde yüksek sesle müzik dinleyen sürücülere tepki!

Bu haber 06 Nisan 2022 - 22:25 'de eklendi.

Torbalı’da son zamanlarda şehir magandaları ilçe sakinlerini iyiden iyiye canından bezdirdi. Gecenin ilerleyen saatlerinde son ses müzik açarak ilçede araçlarıyla gezen magandalar, ilçe sakinlerinin tepkisine neden oldu

SADIK İleri Bulvarı, Kazım Dirik Caddesi gibi ilçenin en merkezi bölgelerinde alışık olduğumuz bu durum son zamanlarda Uğur Mumcu Bulvarı’nda da görülmeye başladı. Sokak sakinlerine rahatsızlık veren şehir magandaları bir türlü uslanmazken, vatandaşlar ise çözüm bekliyor.

UĞUR Mumcu Bulvarı’nda ikamet eden Rana Ateş isimli vatandaş “Uğur Mumcu bulvarında geçen araçlar neden araçlarını ultra sesli kullanır?

MESELA uyuyan bebekler, hasta insanlar var. Dinlenmesi gerekenler var. Özellikle araçlarını yüksek sesli kullanan vatandaşlarımız lütfen rica ediyoruz daha düzgün kullanalım.

GENÇ arkadaşlar araçlarını bağırta bağırta sürdüğünüzde daha çekici olmuyorsunuz. Bunu anlayın artık. Daha duyarlı olalım lütfen” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.