SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İlçe kongresi 5 Ağustos’ta gerçekleşecek

Bu haber 14 Temmuz 2023 - 15:57 'de eklendi.

CHP Torbalı’da Olağan İlçe Kongresi’nde oy kullanacak delegelerin belirlenmesi için gerçekleştirilen delege seçimleri sona erdi. Torbalı’nın 60 mahallesinden 400 delegenin seçileceği maratonda 57 mahallede sandıkta ipi göğüsleyen Beyaz Liste 389 delege çıkarırken 3 mahallede sandıktan birinci çıkan Mavi Liste ise 11 delege çıkarabildi. İlçede gözler 5 Ağustos’ta gerçekleşecek Olağan İlçe Kongresi’ne çevrildi

CUMHURİYET Halk Partisi Genel Merkezi tarafından başlatılan kurultay süreci kapsamında 81 il ve 973 ilçede kongre sürecine girildi. Bu kapsamda Torbalı’da gerçekleşecek olan Olağan Kongre’de oy kullanacak delegelerin belirlenmesi için 3 Temmuz’da delege seçimleri başlatıldı. Torbalı’nın 60 mahallesinden 400 delegenin seçileceği süre 10 gün boyunca devam ederek 13 Temmuz Perşembe günü Ayrancılar bölgesinde kurulan 8 sandıkla sona erdi. Delege seçimleri süreci boyunca ilçe başkan adaylığını açıklayan Mesut Güler’in Mavi Listesi ile mevcut İlçe Başkanı Övünç Demir’in Beyaz Listesi yarıştı.

CHP TORBALI, İLÇE BAŞKANINI 5 AĞUSTOS’TA SEÇECEK

ERTUĞRUL ve Tepeköy Mahalleleri delege seçimi ile başlayan ve Ayrancılar bölgesi delege seçimleri ile sona erden 10 günlük maratonda Beyaz Liste 60 mahallenin 57’sinde sandıktan birinci çıkarak 389 delege çıkarmayı başardı. Mavi Liste ise Sağlık, Tulum ve Bahçelievler Mahallelerinde ipi göğüsleyerek 11 delege çıkardı. Delege seçimlerinin ardından gözlerin çevrildiği 5 Ağustos’ta gerçekleştirilecek İlçe Kongresi’nde Mevcut İlçe Başkanı ve Beyaz Liste’nin İlçe Başkan Adayı Övünç Demir ve Mavi Liste’nin İlçe Başkan Adayı Mesut Güler örgüt kantarına bir kez daha çıkacaklar.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.