SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İlçe Emniyet Müdürlüğü hırsızlara göz açtırmıyor!

Bu haber 10 Kasım 2022 - 1:08 'de eklendi.

Olay geçtiğimiz günlerde Çaybaşı mahallesinde gerçekleşti. Burada ikamet eden bir vatandaşımızın evine hırsız girdiği bilgisini alan polis ekipleri kısa sürede çalınan malzemeleri ve hırsızı kıskıvrak yakaladı.

İDDİAYA göre olay şöyle gerçekleşti; İşi dolayısıyla evine bir süredir dönemeyen vatandaşımız evine döndüğünde karşılaştığı manzarayla adeta şok oldu. Bahçe kömürlük kısmına giren hırsızlar overlok makinesi, motorlu makas, buharlı ütü, tamir çantası, şofben vb. malzemelerinin yerinde olmadığını görünce bir süre olayın şokunu atlatamayan ev sahibi vakit kaybetmeden olayı polis ekiplerine bildirdi.

ASAYİŞ Büro Amirliği ekiplerince yapılan araştırmalar incelenen görüntüler neticesinde olayı gerçekleştiren şahsın E. Ç. olduğu tespit edilmiş hırsızlığa konu bütün malzemeler ile birlikte saklanmış olduğu evde kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.

EMNİYETTEKİ işlemler tamamlanarak adli mercilere sevk edilen şüpheli E.Ç. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.