SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İlçe Başkanı Zeki Kavak güven tazeledi

Bu haber 15 Kasım 2022 - 1:01 'de eklendi.

Saadet Partisi Torbalı İlçe Teşkilatı kongre heyecanı yaşadı. Torbalı’da 8. Olağan Kongresini gerçekleştiren Saadet Partisi’nde mevcut başkan Zeki Kavak, güven tazeledi

KULLANILAN oyların tamamını alan Zeki Kavak ve yönetimine destekte sağlam oldu. Yoğun katılımın olduğu kongreye Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, Saadet Partisi GİK Üyesi Mesut Dağ, Saadet Partisi İzmir İl Başkanı Mustafa Erduran, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı.

‘DURMADAN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ’

YENİDEN güven tazeleyen Saadet Partisi İlçe Başkanı Zeki Kavak, “Bugün burada oy kullanarak bize destek olan herkese çok teşekkür ediyorum. Partimiz için durmadan çalışmaya devam edeceğiz. Saadet Partisi’nin yükselen grafiği tüm Türkiye’de olduğu gibi Torbalı’da da devam edecek” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.