SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İlçe Başkanı Polat’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretleri sürüyor

Bu haber 18 Ağustos 2023 - 9:09 'de eklendi.

Torbalıspor’un taraftar grubu Tepeköylüler Taraftar Derneği dün CHP Torbalı İlçe Başkanlığı’na bir ziyarette bulunarak 5 Ağustos’ta gerçekleşen Olağan İlçe Kongresi’nde İlçe Başkanı seçilen Hakkı Polat’a “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundular

CUMHURİYET Halk Partisi Torbalı İlçe Örgütü’nün 5 Ağustos günü gerçekleştirdiği kongrede İlçe Başkanı seçilen Hakkı Polat’a ve yeni yönetim kuruluna tebrik ziyaretleri devam ediyor. Bu kapsamda dün Torbalıspor’un taraftar derneği olan Tepeköylüler Taraftar Derneği, CHP İlçe Örgütü’ne giderek Başkan Polat’ı makamında ziyaret ettiler. Polat ve ilçe yöneticilerine tebriklerini ve başarı dileklerini sunan Tepeköylüler, daha sonra Torbalıspor’un yeni sezonuna dair görüş alışverişinde ve destek talebinde bulundular.

BAŞKAN POLAT’TAN TEŞEKKÜR VE TORKOS’A DESTEK MESAJI

ZİYARETE ilişkin taraflar sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulunan CHP İlçe Başkanı Avukat Hakkı Polat, “Torbalısporumuzun taraftar grubu Tepeköylüler Taraftar Derneği yöneticileri ile ilçe binamızda bir araya geldik. Hem tebrik ziyareti hem de yeni sezona ilişkin görüş alışverişinde bulunmak amacıyla için yaptıkları nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyor, her daim Torbalısporumuzun destekçisi olmaya devam edeceğimizin altını bir kez daha çizmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.