SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İlayda’nın annesi: En ağır ceza verilsin, yoksa içim soğumayacak

Bu haber 23 Mart 2024 - 1:07 'de eklendi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde öldürülen Torbalılı İlayda Alkan’ın annesi Oya Alkan da saldırıya uğramıştı. Tedavisinin ardından taburcu edilen anne Alkan, kızını öldüren Yunus Yılmaz’a en ağır cezanın verilmesini talep ederek, “Yoksa içim soğumayacak.” dedi.

8 MART Dünya Kadınlar Günü’nde  Konak ilçesinde, Konak Üst Geçidi yakınlarında aynı yemek şirketinde çalışan Torbalılı Oya Tarhan ile kızı İlayda Alkan, ‘Dünya Kadınlar Günü’ nedeniyle gittikleri eğlence mekanından dönerken dinlenmek için banka otururken bir hastanede veri giriş memuru olan Yunus Yılmaz’ın bıçaklı saldırısına uğrarken, yaşanan arbedede anne ve kızı vücutlarının çeşitli yerlerinden, Yunus Yılmaz da bacağından yaralandı. Çevredekilerin ihbarıyla bölgeye gelen sağlık ekipleri, anne ile kızını, Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürdü. Tedaviye alınan yaralılardan İlayda Alkan, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. İlayda Alkan, olaydan bir gün sonra Ayrancılar Mezarlığı’nda toprağa verildi.

ALKOLLÜ OLDUĞUNU SÖYLEDİ

ŞÜPHELİ Yunus Yılmaz ise olay günü mahalle bekçileri tarafından yakalandı. Hastanedeki tedavisinin ardından gözaltına alınan Yılmaz, Cinayet Büro Amirliği’ne götürüldü.Şüphelinin kullandığı bıçağın dışında, olay yerinde bir kanlı bıçak bulundu ve incelenmek üzere el koyuldu. Yunus Yılmaz, ilk ifadesinde alkollü olduğunu ve tartışmanın nedenini hatırlamadığını söyledi. Şüpheli, sevk edildiği adliyede tutuklandı.

“SON YEMEĞİNİ YEDİ ÖLDÜRÜLDÜ”

İLAYDA’NIN babası koltuk imalatçısı Rıza Alkan, kızının gemilerde aşçılık yapma hayalinin olduğunu ifade etti. Hastanedeki tedavisi tamamlanan Oya Tarhan ise geçtiğimiz günşerde taburcu edildi. Güçlükle konuşabilen Tarhan, kızını öldüren Yunus Yılmaz’a en ağır cezanın verilmesini istedi. Tarhan, “Yoksa içim soğumayacak” dedi. Olay günü kızıyla keyifli vakit geçirdiklerini belirten Tarhan, “Kızım çok mutluydu. Çok eğlendi. Son yemeğini yedi, eğlencesini yaptı, öldürüldü” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.