SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İlaçlama ekibi her akşam sahada…

Bu haber 24 Temmuz 2023 - 14:05 'de eklendi.

Torbalı Belediyesi düzensiz yağışların etkisiyle artan sivrisinek popülasyonu ile mücadeleye devam ediyor. Belediye ekipleri sinek, sivrisinek ve haşere oluşumuna karşı ilçedeki 60 mahallede ilaçlama seferberliğini sürdürüyor

EKİPLER, özellikle vatandaşın yoğun olduğu pazaryerleri, dere yatakları ve sulak alanların ilaçlanmasına özen gösteriyor. Tüm mahalleleri sokak sokak gezen ilaçlama ekibi, ilçe sakinlerinin daha rahat etmesi için yoğun mesai harcıyor. Toplam 11 araç ve 11 görevli personel her akşam görev bölgelerinde ilaçlama işlemlerini koordineli bir şekilde gerçekleştiriyor.

AYRICA çöp bırakma noktalarındaki ilaçlama ve dezenfekte işlemiyle mikrobik ortamların oluşmasının önüne geçiliyor. Yaz boyunca devam edecek olan ilaçlama işleminde kullanılan ürünler ise Dünya Sağlık Örgütü’nün tavsiye ettiği ilaçlar.

TORBALI Belediyesi’nden yapılan açıklamada “Sıcak havaların gelmesi ile birlikte ortaya çıkan haşere problemi ile mücadele için ilçe genelinde ilaçlama çalışması yapıyoruz. 11 aracımız ile günde 704 km yol yapan ekiplerimiz yaz boyunca program dahilinde çalışmalarına devam edecek” ifadelerine yer verildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.