SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İl Milli Eğitim Müdürü Torbalı’yı ziyaret etti

Bu haber 31 Aralık 2022 - 3:02 'de eklendi.

İzmir İl Millî Eğitim Müdürü Dr. Murat Mücahit Yentür, İlçemizi ziyaret etti. Ziyarette kendisine İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı İbrahim Doğru ve İlker Erarslan ile İlçe Millî Eğitim Müdürü Atila Işıkkaya eşlik etti.

İZMİR İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Murat Mücahit Yentür, ilk olarak Torbalı İlçe Kaymakamı Ercan Öter ile bir araya gelerek ilçedeki eğitim-öğretim faaliyetlerine ilişkin istişarede bulundu. Ardından Torbalı Ticaret Odası Konferans Salonunda ilçede görev yapan okul müdürleri ile eğitim öğretim değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

İLÇE Millî Eğitim Müdürü Atila Işıkkaya’nın açılış konuşması ile başlayan toplantıda, İlçe Millî Eğitim Müdürü Işıkkaya, Torbalı’nın tarihinden bahsederek sözlerine başladı. “106 eğitim kurumunun yer aldığı ilçede, 42 binin üzerinde örgün eğitim öğrencimiz mevcut. Özel eğitim kurumu öğrencileri dahil 45 bin civarında ve açık öğretim öğrencileri dahil, 50 bin civarında eğitim alan bireye sahibiz. 2022 yılı içerisinde 12 Yatırım planı yapıldı. İzmir’de en çok yatırım yapılan ilçe Torbalı ve bu nedenle sayın müdürümüz Dr. Murat Mücahit Yentür’e teşekkür ederim.

TORBALI’DA başarıyı kaliteli ve verimli bir şekilde arttırmak için bir çok projemiz mevcut. Bütün projelerde ana amacımız şartları elverişli eşit bir eğitim ortamı haline getirmek ve bunun için var gücümüzle çalışıyoruz.” şeklinde konuştu.

TORBALI’DA 50 bin öğrenciye hitap eden ve 2400 öğretmenin idaresini sağlayan okul müdürlerinin değerini ifade ederek söze başlayan il milli eğitim müdürü sayın Dr. Murat Mücahit Yentür, Torbalı’da eğitimi temsil eden okul müdürlerini selamlayarak sözlerine başladı. “Okul öncesinden ortaokula, ortaokuldan liseye her kademedeki okul müdürlerimiz çok değerli ve kıymetlidir Gün, saat tatil anlayışı olmadan fedakarca yapılan çalışmalarınız bizler için çok kıymetli.Gök kubbe altındaki en kutsal meslek öğretmenliktir. 2023 eğitim vizyonumuzda çok anlamlı bir söz var, hiç bir müfredat hiç bir program öğretmeni aşamaz” diyor. Bu nedenle bu işin ana direnci insan ve bizleriz. Elimizden geleni yapacak ve daha çok çalışacağız.” şeklinde ifade etti.

İL Millî Eğitim Müdürü Dr.Murat Mücahit Yentür, Torbalı Cengiz Topel İlkokulunu ve İnci Hikmet Tözün Anaokulunu ziyaret etti, burada öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi. 5 yaş sınıfından bir öğrenci Anadolu Masalı anlatırken, İl Müdürüve İlçe Müdürü de Türkçe -Dil Etkinliğine eşlik etti. Daha sonra Ayrancılar Gençlik Merkezi Halk Eğitim kurslarını da ziyaret eden İl Müdürü ve İlçe Müdürü, kurslarda yapılan faaliyetlerle ilgili bilgi aldı, öğretmen ve kursiyerlerle bir süre sohbet ederek ilçeden ayrıldı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.