SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İl Başkanı Torbalı’da açıkladı: İzmir’de 15 bin üyemiz var!

Bu haber 05 Şubat 2021 - 19:52 'de eklendi.

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Teşkilat ve esnaf ziyaretleri kapsamında bugün Torbalı’ya gelen Kırkpınar önemli açıklamalarda bulundu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Türkiye genelinde başlattığı esnaf ziyaretleri, İzmir’de de İl Başkanlığı tarafından yapılıyor. Bu kapsamda ilçeleri ziyaret eden İyi Parti İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, bugün Torbalı’ya geldi. Önce yerel basın mensupları ile bir basın toplantısı gerçekleştiren Kırkpınar, 4 üyeye de rozet taktı. İlçe Teşkilatı ile bir toplantı gerçekleştiren Kırkpınar, son olarak Torbalı’da esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

HÜKÜMETE YÜKLENDİ

Torbalı’da gerçekleştirdiği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulunan Kırkpınar, hükümetin ekonomi politikalarını eleştirdi. Pandemi ile beraber ekonomik sıkıntıların daha da arttığına dikkat çeken Kırkpınar, “19 yıldır ülkeyi yönetenler yanlış ekonomik politikalar ve siyasi söylemlerle ülkedeki sıkıntıların daha da artmasına sebep olmuşlardır. Başkanlık sistemi gelince hiçbir derdimiz kalmayacak dediler, bu sistem yüzünden ülke çok daha kötüye gitti. Bir an önce güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçmemiz şart. Özel hastaneleri olan bir tıp doktorunu Sağlık Bakanı, özel okulları olan bir akademisyeni Milli Eğitim Bakanı, turizm acentası olan bir adamı Turizm Bakanı yaptılar. Siyasi olarak verecekleri bir hesap yok. Ülke bu şekilde yönetilemez” dedi.

“VATANDAŞ ERKEN SEÇİM İSTİYOR”

Kırkpınar, “Sayın genel başkanımız memleket masası kurulsun, muhalefetin de görüşleri alınsın dedi. Bu talebimiz kabul edilmediği gibi bir de üstüne sayın genel başkanımız Fetö’cülükle itham edildi. Partimize yöneltmedikleri suçlama kalmadı. Sayın Cumhurbaşkanı İyi Parti yerli ve millidir dememiş miydi? Bizim yerli ve milliliğimiz kimsenin söylemine ihtiyaç duymaz ama partimize yapılan hakaret ve suçlamaları da kesinlikle kabul etmiyoruz. Ülkemizin geldiği bu durumda milli iradeye gitmemiz kaçınılmaz. Haziran’da mı olur, daha erken mi olur bilmiyorum. Erken seçimi biz değil, vatandaş istiyor. Biz İyi Parti olarak seçime daima hazırız. Bu Pazar seçim olsa biz hazırız. Sandık görevlilerimiz bile hazır, yedeğin yedeği bile var” dedi.

TORBALI’NIN İHTİYAÇLARI ARTIYOR

Pandemi şartlarında bile olağanüstü bir çaba ile çalıştıklarını belirten Kırkpınar, teşkilat mensuplarına teşekkür etti. Açıklamasında Torbalı’ya da değinen Kırkpınar, “Torbalı sürekli büyüyor. Torbalı, İzmir’in sembol ilçelerinden biridir. Torbalı büyüdükçe ihtiyaçları da artıyor. Torbalı tarım ve sanayi kenti bir ilçemizdir. Bizler de Torbalı’nın sorun ve ihtiyaçlarını tespit etmek amacıyla teşkilat mensuplarımızla beraber gece gündüz saha çalışmaları yapıyoruz” dedi.

HEDEFİMİZ 30 BİN ÜYE

Üye çalışmalarına ara vermeden devam ettikleri ve yeni katılımlarla partinin sürekli büyüdüğünü belirten İyi Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, “Pandemi ve deprem üye çalışmalarımızı biraz sekteye uğratsa da İyi Parti olarak yeni katılımlarla sürekli büyüyoruz. Bugün için İzmir’de 15 bin üyeye ulaşmış durumdayız. Hedefimiz çok kısa bir sürede bu rakamı 30 bine çıkarmak” dedi. Kırkpınar, Torbalı’da Bekir Yenginer, Bayram gündüz ve iki genç vatandaşa yeni üyelik rozeti takarak, tebrik etti. Ardından Torbalı’da esnaf ziyaretleri yapan Kırkpınar, vatandaşların sorunlarını dinledi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.