SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İl Başkan Adayı Doğan’dan Torbalı İYİ Parti’ye ziyaret

Bu haber 14 Ocak 2023 - 10:06 'de eklendi.

22 Ocak günü gerçekleşecek olan Olağan Genel Kurul’da İYİ Parti İl Başkanlığı’na adaylığını açıklayan mevcut İl Başkan Yardımcısı Avukat Ülkü Doğan, Torbalı İYİ Parti İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkıpınar’ın milletvekili olmak için görevinden istifa etmesi üzerine 22 Ocak günü gerçekleşecek olan İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı Olağan Genel Kurulu’nda 4 isim il başkanlığı için yarışacak.

GENEL Kurul’da İl Başkanlığı için adaylığını açıklayan isimler de ilçeleri gezerek destek toplamaya devam ediyor. Adaylardan Avukat Ülkü Doğan, bu bağlamda dün İYİ Parti Torbalı İl Başkanlığı’na bir ziyaret gerçekleştirdi.

İYİ Parti Torbalı İlçe Başkanı Ahmet Künarlıoğlu ve ekibinin karşıladığı Doğan, ilçe başkanlığı binasında partililerle buluştu. Partililerle sürece ve adaylığına ilişkin konuşan Doğan daha sonra ilçeden ayrıldı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.