SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İktisat Kongresi’nin ilk tema sponsoru Torbalı Sun Tekstil

Bu haber 27 Ocak 2023 - 1:08 'de eklendi.

“Geleceğin Türkiye’sini inşa ediyoruz” sloganıyla 15-21 Şubat 2023 tarihleri arasında İzmir’de düzenlenecek İkinci Yüzyılın İktisat Kongresi’nin sponsorları arasına Sun Tekstil de katıldı. Torbalı’da faaliyet gösteren Sun Tekstil, kongrenin ilk tema sponsoru oldu.

TÜRKİYE’DE konfeksiyon üretimi ve ihracatında lider şirketlerden biri olan ve 1987 yılında kurulan Sun Tekstil, yaklaşık 2 bin kişiye istihdam sağlıyor. Birçok markanın tercih ettiği Sun Tekstil, İkinci Yüzyılın İktisat Kongresi tema sponsorları arasına katılarak geleceğin iktisat politikalarının oluşturulmasına katkı sağlıyor.

2 BİN KİŞİYE İSTİHDAM SAĞLIYOR

İKTİSAT Kongresi’nin sponsorları arasına girerek geleceğin iktisat politikalarının oluşturulmasına katkı sağlayan Sun Tekstil, Türkiye’de konfeksiyon üretimi ve ihracatında 1987 yılından bu yana faaliyet gösteriyor ve bugün yaklaşık 2 bin kişiye istihdam sağlıyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.