SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İkinci el otomobil piyasası yeni yıla hareketli başladı

Bu haber 08 Ocak 2023 - 23:22 'de eklendi.

Yılın son günlerinde hareketli geçen ikinci el otomobil piyasası, yeni yılda da ivmesini sürdürdü. Torbalı’da ikinci el otomobil piyasası hareketli günler geçiriyor

2023 yılının ilk günlerinde, ikinci el otomobil piyasasında hareketli günler yaşanıyor. Oto galericiler, 2 aydır süren durgunluğun, 2022 yılının sonuna yaklaşırken yerini yoğun bir talebe bıraktığını söylemişti. Vatandaşların ikinci el otomobile zam gelecek kaygısı, ikinci el otomobile talep oluşturdu.

FİYATLAR ARTABİLİR

TORBALI Devlet Hastanesi karşısında hizmet veren Sercan Otomotiv sahibi Sercan Tucan, vatandaşlara araçları al-sat yapmak yerine, kullanmak için alma konusunda uyarıda bulundu. İkinci el otomobil piyasasında talebin artarak devam ettiğini belirten Tucan, bu talebin de karşılığının yükseliş olacağını söyledi.

İKİNCİ el otomobil piyasasının 2022 yılında genel olarak yukarı ivme ile kazandığını belirten galerici Sercan Tucan, “Yılbaşı öncesi başlayan hareketlilik yeni yılda da devam ediyor. Normal şartlarda yeni yıla sakin bir giriş bekliyordum fakat düşündüğümüz gibi olmadı” şeklinde konuştu.

TORBALI’DA BİLİNEN YERLİ ESNAF: ‘BİZİM İŞTE, ÖNCELİK GÜVEN VE TAVSİYE İLE OLUŞUR’

TECRÜBELİ elemanlarıyla, sağlam ekibiyle İzmir ve çevre illere de hizmet veren Sercan Tucan, “İsmimizi duyan alışveriş yapmak istiyor. Alışverişin önceliği güven, kalite, tecrübe ve tavsiyedir. Bizimle alışveriş yapmak için önceliğiz güven!” şeklide konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.