SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İkinci el araba alacaklar dikkat!

Bu haber 30 Haziran 2021 - 23:24 'de eklendi.

İkinci el otomobil ticareti yapan galericiler, 1 Temmuz’la birlikte başlayacak normalleşme ile ikinci el araç satışlarının hareketlenmesini bekliyor.

İkinci el otomobil sektörü temsilcileri önümüzdeki süreçle ilgili bilgi verdi. İkinci el araç piyasasının pandemi ve kısıtlamalardan dolayı kötü bir sezon geçirdiğini söyleyen İzmir-Aydın asfaltı üzeri Tınaztepe Torbalı Hastanesi karşısında hizmet veren Sercan Otomotiv sahibi Sercan Tucan, “Havaların ısınması ve bayram öncesi kısıtlamaların esnetilmesiyle ikinci el otomobil piyasasında bir hareketlilik başladı. Araç fiyatlarının düşmesini bekleyen insanlar vardı ama araç fiyatlarının düşeceğini düşünmüyorum. Bayram sonrasında ise aşılanmanın yaygınlaşmasıyla otomobil piyasası da dâhil her şeyin düzeleceğini umuyoruz” dedi.

ESKİ GÜNLERİNE DÖNÜŞ BEKLENİYOR

Bayram öncesi dönemlerde otomobil alımlarının arttığına dikkat çeken galerici Tucan, “İkinci el otomobil piyasasında hareketlilik başladı. 1 Temmuz itibarıyla kısıtlamaların kalkmasıyla piyasaların eski günlerine döneceğini öngörüyoruz. Müşterilerimiz gelmeye başladı fakat otomobil kredi faizlerinin düşmesini istiyorlar. Havalar ısındı, önümüzde de bayram var. Bu dönemlerde ikinci el otomobil alım satımları artıyor. Bizde bu dönemde piyasaların hareketlenmesini bekliyoruz” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.