SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İki önemli kurumun başındaki isimlerin tayini çıktı

Bu haber 23 Ağustos 2023 - 8:57 'de eklendi.

Torbalı’da iki ayrı kurumun idarecileri çeşitli illere tayin oldu. Bunlardan biri İlçe Seçim Müdürü Ceyhan Durgutlu, diğeri ise Torbalı Bölge Trafik İstasyon Amiri Doğukan Arslan…

İKİ isim geçtiğimiz günlerde Torbalı Kaymakamı Ercan Öter’in özel davetlisi olarak Kaymakamlık binasında Öter’in bundan sonraki görevlerindeki başarı dileğini kabul etti.

ÖTE yandan İlçe Seçim Müdürü Ceyhan Durgutlu’nun Denizli’ye; Bölge Trafik İstasyon Amiri Doğukan Arslan’ın ise Siirt’e atandığı öğrenildi.

SOSYAL MEDYADAN AÇIKLAMA YAPILDI

TORBALI Kaymakamlığı’na ait sosyal medya hesabından yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi; “Sayın Kaymakamımız Ercan Öter Torbalı İlçe Seçim Müdürü iken Denizli’ye ataması yapılan Ceyhan Durgutlu ve Torbalı Bölge Trafik İstasyon Amiri iken Siirt’e ataması yapılan Doğukan Arslan’ı kabul ederek yeni görevlerinde başarılar diledi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.