SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İki bin çeşit halı müşterilerini bekliyor

Bu haber 17 Eylül 2022 - 23:57 'de eklendi.

Halı sektörünün öncü firmalarından Sanat Halı’nın ürünleri Torbalı’da hizmet veren fabrika satış mağazasında müşteriler ile buluşuyor. İzmir Aydın Yolu üzerindeki bölgenin en büyük mağazası 2 bin çeşit halısı ile müşterilerini bekliyor

KARABAĞLAR’DA Sanat Halı’nın fabrika satış mağazası bulunan Abdullah-Melek İltaş çifti, 2018 yılında ikinci mağazalarını Torbalı’ya açmıştı. O zamanlar, ünlü şarkıcı Bülent Serttaş’ın katılımı ile gerçekleştirilen açılışın ardından hizmete başlayan Sanat Halı Fabrika Satış Mağazası, bölgenin en büyük halı mağazası olma özelliğini taşıyor. Aradan geçen 3 yıl boyunca Torbalı halkının en uğrak yerlerinden biri oldu. İzmir Aydın Asfaltı TUVTÜRK karşısında yer alan mağaza 2021 düğün sezonu için yeni halı çeşitleri ile müşterilerini ağırlamaya devam ediyor. Outlet Fabrika Satış Mağazası’nda sanat halının yanı sıra Atlantik ve Festival halının da çeşitleri bulunuyor.

BÖLGENİN en büyük halı mağazası olan Sanat Halı’nın yetkilisi Melek İltaş, 2 bin çeşit ürünleri ile bölge halkına hizmet vermeye başladıklarını ifade ederek, “Birçok ürün çeşidimiz ile halkımızın ihtiyaçlarını en uygun şekilde karşılıyoruz. Ürün zenginliğimiz sektör içerisindeki en büyük avantajımız. Sanat, Atlantik ve Festival halının birçok çeşidin olduğu mağazamızda halı, duvardan duvara halı gibi birçok ürün çeşidi yer alıyor. Yaşam alanlarına değer katan ürünlerimizle her zevke ve her bütçeye uygun halı ve yolluklarla evinizi ve kendinizi şımartın. Ürünlerimizi incelemeniz için sizleri İzmir Aydın Asfaltı üzerindeki showroomumuza davet ediyoruz” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.